på genomresa

Thailand unde regnperiod har lite våtbastu över sig. Just nu är molnen ljusa, det lär inte regna på en stund.

Resan gick perfekt men var ändå vidrig. Tvi för att flyga nio i nio timmar. Skönt att det dröjer ett halvår till nästa gång. För övrigt har Turkish Airline den bästa flygplansmaten jag någonsin ätit, och de bjöd på en fin ögonbindel som säkert kommer till användning fler gånger. Fick några enstaka timmars sömn, hoppas på att fixa till dygnsrytmen i natt. Alltså att sömnbristen kompenserar för den nya tidszonen.

Nu har jag köpt ett lokalt kontantkort till mobilen och tagit mig in till en busstation i Bankok. Sitter och väntar på bussen till staden Rayong, varifrån jag ska ta mig vidare till ön Koh Samet. Fick tipset av en bekant som är mycket vittberest. Ön är ett naturreservat, verkar hur fin som helst. Den är cirka sju kilometer lång och formad ungefär som Sydamerika. Skulle vilja gå runt hela ön, får se om jag orkar det någon dag. Åker tillbaka till Bankok igen på söndag.

Anyway. Jag bloggar på mobilen, och har mycket begränsad internetuppkoppling. Tror inte jag kommer att publicera några av mina bilder under denna eller nästa vecka.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: